Дядо Коледа пристигна в Смолян с електромобил

Изображение 1 от 5

    Кметът Николай Мелемов и малчугани от детските градини запалиха тази вечер светлините на шест метровата коледна елха на амфитеатъра на Новия център в Смолян . Красивата украса грейна и в трите квартала на града.

    „ В началото на декември се събираме и светваме светлината на нашата елха с надеждата, че тя ще понесе вълшебния дух в семействата ни и ще сбъдне нашите мечти. Пожелавам на всички здраве и щастие , а на децата да са много послушни и да получат много подаръци”,каза в поздрава си градоначалникът.

    Той благодаря на децата от „Зорница”, „Родопчанче”, „Синчец”, „Буратино”, „Слънце” и ЦПЛР- ОДК за прекрасната програма. Нека с техните песни и танци вълшебния дух на Коледа да завладее всички нас, пожела още Мелемов.

    За изненада на малчуганите пристигна и дядо Коледа с електромобила на община Смолян, който ги поздрави и им донесе подаръци . Усмивките грееха по лицата на палавниците , които чакат нетърпеливо тези празници. За да зарадва най-малките жители на Смолян, Мелемов за поредна година реши средствата от поздравителни картички да се използват за купуване на подаръци.

    За коледното настроение, с невероятните си изпълнения , допринесоха и дечицата от детските градини „Зорница”, „Синчец”, „Слънце” , „Буратино”, „Родопчанче” и талантите от Обединения детски комплекс.

    Събитието свързано с паленето светлините на градската елха се превърна и в празник за малчуганите.

    В РДТ за малките палавници и всички любители на кукленото изкуство ще бъде излъчен спектакъла „Тумба –лумба” на Куклен театър Бургас. Преди това бяха наградени победителите от Третото издание на фотоконкурса „Аз раста патриот“, който се провежда под егидата на областния управител Недялко Славов.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини