"Смъртоносна игра" с Мишел Бонев по Eurochannel

Eurochannel ще излъчи италианската драма "Смъртоносна игра" с български субтитри, проект, режисиран и продуциран от
българската актриса Мишел Бонев (Драгомира Бонева), която живее в Италия.

Оливия не се спира пред нищо докато случая не е разрешен. Накрая тя озсъзнава, че е обсебена от работата си до лудост. Евроченъл показва СМЪРТОНОСНА ИГРА, ексклузивен италиански мини-сериал за неустоимия и опасен свят на света на хазарта…. Свят от който дори служителите на закона трудно се спасяват.

Тази драма ви показва Оливия Космо – офицер от полицията, отдадена съпруга и майка. Тя се раздвоява между работата си и семейния живот, като се опитва да е най-добрата с всички роли, които животът й е отредил. Тогава тя решава да помогне на Наташа – момиче от Източна Европа, пристрастено към хазарта Оливия съчуства на момичето и се отзовава на нейния зов за помощ. Една от скритите причини е, че самата тя се бори с подобна страст към залаганията и знае каква опасна и болезнена болест е това.

Мишел Бонев е режисьор, сценарист, продуцент и главна актриса в този напрегнат, драматичен трилър, показващ пропадането – душевно и физическо на пристрастените към хазарта. Наташа стига дотам, че започва да продава тялото си, за да захрани със средства страстта си към хазарта. Това кара Оливия да приеме нещата лично! По време на разследването, с което се захваща, Оливия открива че залозите се управляват от безскрупулен мафиотски бос и тя няма да се спре пред нищо докато не го арестува. Тя пренебрегва дори семейството си, обсебена от чувството си за справедливост и огнения си гняв. Семейството, което досега винаги е било опора в живота й.

Тънката линия между работа и пристрастеност започва да изчезва, докато Оливия става жертва на звяра, срещу който се бори – хазарта!

Поставяйки бъдещето на семейството си в опасност за да продължи разследването, Оливия достига точка, след която няма връщане назад. Сама и на ръба на пропаст, тя се сблъсква с най-жестокия тест в живота, който ще я изправи лице в лице със собствените ѝ демони и дълбоки страхове.

Eurochannel ви предлага вълнуваща и напрегната драма - историята на една красива и силна жена, която трябва да победи най-свирепия враг – себе си, за да превъзмогне трудностите и да излезе победител.

СМЪРТНОНОСНА ИГРА  - Драма
РЕЖИСЬОР: Mишел Бонев
С УЧАСТИЕТО НА:  Мишел Бонев, Клаудио Алфонзи, Гаетано Ароника

Сряда 12 Декември 2018, Четвъртък 13 декември 23:15 – 01:00
Смъртноносна игра еп.1 

Четвъртък 13 Декември 2018 01:00-02:45
Смъртоносна Игра еп. 2 

Неделя 23 Декември 2018 13:50 - 15:35
Смъртоносна Игра еп. 1

Неделя 23 Декември 2018 15:35 - 17:20
Смъртоносна Игра еп. 2

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини