Джъд Лоу и Джон Малкович в първи кадър от „Новият папа“

„Младият папа“ безспорно е един от най-интересните сериали на HBO за последните години, дело на гениалния Паоло Сорентино. Режисьорът на „Великата красота“ ни представи една доста нестандартна история зад кулисите на Ватикана, в която Джъд Лоу направи една от най-добрите си роли. Ето че след „Младият папа“ е ред на „Новият папа“.

В продължението на сериала отново ще видим Лоу, а негов партньор ще е Джон Малкович. Все още не знаем нищо за ролята на новото попълнение, но вече можем да видим двете звезди в първи кадър от очакваната с огромен интерес продукция.

От HBO обявиха и още имена, които се завръщат за продължението. В „Новият папа“ ще видим отново Силвио Орландо, Сесил де Франс, Людивин Сение, италианската звезда Маурицио Ломбарди („Името на розата“, „Всичките пари на света“) и един от любимите актьори на Педро Алмодовар Хавиер Камара („Говори с нея“). Разбира се, ще има и още нови попълнения в лицето на Марк Иванир, Хенри Голдман, Улрих Томсен и Масимо Гини.

Сорентино е режисьор на всички нови осем епизода и е техен сценарист, заедно с Умберто Контарело и Стефано Бисе. Не знаем подробности за историята, но явно тя отново ще покаже преживяванията на познатия ни прекалено млад папа и доколко той ще може да се справи с всички интриги и да оправдае доверието на ветераните във Ватикана.

„Младият папа“ имаше своята премиера през октомври 2016 г. и бе посрещнат невероятно възторжено от страна на критици и зрители. И след като направи своя филм за Силвио Берлускони, Сорентино прие предложението на HBO да продължи историята.
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини