GIGABYTE изненадва с впечатляваща безжична мишка за пристрастените към лукса

Компанията представи компютърна мишка, оформена като моден аксесоар, покрит с кожа и украсен с 18-каратово злато и кристали Сваровски.

Марката на GIGABYTE у нас обикновено се асоциира преди всичко с качествени дънни платки и видеокарти (въпреки, че това далеч не изчерпва продуктовото й портфолио), но очевидно напоследък компанията залага повече на оригиналността, отколкото на традиционното. А вчера от производителя ни информираха и за появата на един доста необичаен за него продукт - суперлуксозна компютърна мишка, оформена като моден аксесоар.
Акцентът в модела GM-M7800S е изцяло посветен на неща като стил, лукс и изключителност, информират от компанията. Въпросните тенденции са реализирани с дизайнерски решения като фино кожено покритие, инкрустация с кристали Сваровски и даже 18-каратово злато, сложено на бутона за превключване на резолюцията.
Разбира се, от GIGABYTE са се погрижили да не се излагат и с техническите характеристики на снобарския мишок. Според компанията той предлага най-доброто възможно от мишия свят, включително висока прецизност, разделителна способност, която може да се превключва между два режима (1600 и 800 dpi) и ултрапортативен "наноприемник" за безжичния интерфейс, работещ на честота 2,4GHz и поддържащ скорост на връзката от 2 Mbps на дистанции до 10 метра.
За съжаление от GIGABYTE не казват нищо за цената на луксозната си мишка, но, както обикновено, препоръчват за повече информация по въпроса да се обръщаме към дистрибуторите на марката в страната.
Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини