Лавинообразно нараства агресията срещу полицаи в Кърджалийско, баровец се съблича гол в участъка

Лавинообразно нараства агресията срещу полицаи в Кърджалийско. Само за месец в Кърджали са гледани 4 дела за вербална и физическа разправа със служители на реда. Прави впечатление, че кърджалийската Темида не мери с един аршин. Кърджалийци се отървават с глоби,, а „провинциалистите” отнасят условни присъди за затвор.

  Кърджалиецът Г.Д.Ч.се размина само с 1000 лева глоба въпреки, че вилня пиян в полицейския участък в града на 12.06.2017 г. Той не само заплашва служителите на реда, но и демонстративно се съблече гол пред тях,демонстрирайки пълното си неуважение към закона. Към полицаите С.Р.;Ю.Р.;С.Т.;П.К.; и В.В. той се обръща с думите :”Лайнари,нищо не можете да ми направите. Като ви видя цивилни ще ви набия.Лайно. Знаете ли кой съм аз. Ще ви спукам от бой като си свалите униформите. Ще ви уволня. Какви сте вие? Бедна ви е фантазията, какво ще ви се случи. Боклуци.Да ви е… майката!

Друг кърджалиец пък се разминава само с 250 лв.глоба въпреки, че отправя към служителите на псувни,обиди и закани и налита на бой. Инцидентът се разиграва на 23.07.2019 г.в с.Резбарци. Нашенецът работил като спасител на Слънчев бряг и разтоварвал тук.

 Не така благосклонна обаче е Темида към крумовградчанинът В.Д.Д. Той получава година и половина затвор условно и глоба от 1000 лева за заплахи към служителите на реда в Кърджали. Той напада с думи И.С.Б.,началник група „Териториална полиция” при Районното управление –Кърджали: Аз ще те намеря като цивилен, ще те смачкам,и ще те смачкам от бой, ще те унищожа. Ей ся ще ти изпера един юмрук, ще те поваля на земята.

Инцидентът се разиграва на 30.05.2018 г.в Кърджали.Същият ден подсъдимият отправя закани и към полицейските служители Й.С.Б.;Б.В.Д. и П.С.Д.Напада словестно И.С.Б.;Б.В.Д.;П.С.Д. и С.С.Р.

  Само за обидата „Палячо” отправена към полицаите С.Ш.Р. и Ю.Ю.В. селянинът В.К.Х. отнася четири месеца затвор условно. Инцидентът се разиграва на 15.06.2018. Името му ще виси на „стената на плача” в Община Кърджали за обществено порицание.

 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ге
    Гей Кулов
    0 0
    21:42, 9 авг 2019
    Кулов свиня долна Ти пък си на изчезване
    Единственната свиня с чума hay3d
Последни новини