ВМРО издигна Ростислава Жекова за кандидат за кмет на Хасково

    ВМРО издигна адвокат Ростислава Жекова за кандидат за кмет на Хасково. Кандидатурата й е от гражданската квота и бе съобщена днес на пресконференция в областния град.

    Жекова има 17 години стаж като адвокат. Тя бе сред активистките при протеста на майките срещу увеличението на таксите за детските градини при управлението на бившия кмет на Хасково Георги Иванов.

    "За мене беше чест и приех предложението на ВМРО-БНД да бъда издигната от тяхната листа като кандидат за техен кмет", заяви адвокат Жекова. Тя допълни, че екипът им е подготвил програма, която обхваща всички наболели проблеми в Хасково като предвидили и решения за тях. Уточни, че акцент на програмата са хората, родителите и децата.

    Кандидат-кмет на ВМРО в Харманли е Антон Иванов. Неговите съпартийци го представиха като човек, който е бил в основата на решаването на проблема с емигрантите в Харманли. Иванов е с техническо образование и е дългогодишен ръководен кадър на "Елпром Харманли".

    "За мене е чест да се включа в битката в Харманли", заяви Антон Иванов при представяне на кандидатурата му. Той поясни, че програмата им предвижда задържане на младите хора в града като основно са икономическите фактори, залагат на чистотата в града.

    Кандидат-кметът на ВМРО в Свиленград е Живко Проданов. Завършил е висшето си образование във Велико Търново, от 2000 година е в частния сектор и от 12 години е общински съветник в Свиленград.

    "Познавам в детайли проблемите на града. Ако ни бъде гласувано доверие и спечелим изборите в града, ще направим така че Свиленград да е едно още по-добро място за живеене", заяви Проданов.

    Трите кандидатури са утвърдени от Изпълнителния комитет на ВМРО, заяви областният координатор на партията за Хасково и Стара Загора Андон Андонов.

    На брифинга в Хасково присъства водачът на листата в Димитровград Ивелин Иванов. Той обясни, че ще подкрепят бизнесмена и общински съветник Стефан Димитров от "Да за Димитровград", ако той реши да се кандидатира за кмет на Бригадирксия град. От партията поясниха, че девизът им винаги е бил местен, свестен и известен.

    На пресконференцията присъства депутатът от Пловдив Александър Сиди, който е родом от Харманли. Той заяви, че на местните избори ще се опитат да постигнат достоен резултат в почти всички населени места в страната, във всички областни градове, а защо не и победа. Допълни, че ВМРО е алтернатива на големите партии ГЕРБ и БСП.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Ор
      орлово
      9 -5
      16:25, 13 сеп 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ни
      Николай Георгиев
      6 0
      16:35, 13 сеп 2019
      В крайна сметка кой е кандидат-кмет на Харманли?!!
      Антон Иванов или Живко Проданов?
      • На
        Най-големия
        18 -3
        16:40, 13 сеп 2019
        Тази сладурана Кутелова е нещо превъзбудена и е допуснала грешка.
      • Ах
        Аххаххаха
        11 -2
        23:47, 13 сеп 2019
        Ростислава жекова хахахаххаха голяма простотия дали ще вземете даже 300 гласа
    • 3
      Чо
      Чобан махалс
      8 -12
      18:09, 13 сеп 2019
      Всички от Тракийската и Македонската махала ще под... Виж коментара
    • 4
      Чи
      читател
      22 -6
      20:40, 13 сеп 2019
      Никога не позволявайте отново ГЕРБ да вземе властта в града-вече им ядохме попарата,4 години упадък! Видяхме и дедо Добри кви ги надроби. На Георги Иванов хората също не трябва да допускаме,дето цоцаха общината 16 години,а на кандидата на бабешката партия БСП въобще не трябва да се дава шанс. Да заложим на независим кандидат или на адв. Рстислава Жекова,поне аз не познавам по-честен,добросърдечен,справедлив и достоен човек,която винаги е участвала в благородни каузи. Само това момиче ще стопанисва добре общината!
    • 5
      Ма
      мастикаджия
      9 0
      21:04, 13 сеп 2019
      Какво значи "сиди"? Тоя да не е кръстен на някой касетофон?Няма лошо,ама да има на челото марката на производителя.Маде ин джапан! Или там каквото.......
      • Ма
        МАНГО
        5 0
        22:08, 13 сеп 2019
        Явно идва от Сидеров, ама нали се развали дослука между Шкембе войвода и Сидер ага, та му е останало само Сиди. :-) :-) :-) :-)

        П.П. Бих гласувал за тази жена, ако не я беше издигнал Шкембе войвода. Сори!
    • 6
      Дж
      Джери
      6 -2
      23:14, 13 сеп 2019
      Давайте , нали трябва да има и пълнеж в тези избори. Ако минат 2% и ша съ скъсат да викат "Глей ся колко сме велики". Преди битка макетата викали "Ке бегаме или ке се предаваме?" За бой изобщо и не ставало дума.
    • 7
      Же
      Жеко
      6 -5
      23:47, 13 сеп 2019
      Какви 2% кой ще гласува за тази.... Доста мъка има по този свят.
    • 8
      Ми
      Мики
      8 -2
      03:20, 14 сеп 2019
      Тази дама коя е , явно е толкова добра адвокатка щом не съм я чувал, нито тракийски и македонски квартал ще я подкрепят, мисля че млад и доказал се човек в политиката заслужава този пост без значение от коя партия ще е.
    • 9
      Йо
      Йордан
      3 0
      12:04, 14 сеп 2019
      Сигурно има по 1 дело на година.Хахахаххаха
    Последни новини