Пред Червеното и с чаша червено вино социалистите откриха предизборната си кампания

Изображение 1 от 6

    Пред Червеното и с чаша червено вино социалистите и техните коалиционни партньори от коалиция „БСП за България” откриха предизборната си кампания за Кърджалийския избирателен район. Гост на тържеството бе зам.-председателят на НС на БСП Деница Златева. Присъстваха активисти,  симпатизанти, коалиционни партньори.

      Тържеството започна с народна песен.

     Днес тръгваме не за да обещаваме красиво,  а да мотивираме младите хора да останат тук,да се завърнат и да отглеждат децата си в нашата област. Нашите кандидати за кметове на общини и населени места носят преди всичко професионални качества, за да са в услуга на гражданите. Това отбелязаха водещите на церемонията Теодора Каракостова и Мариана Ликова. Те бяха категорични, че кандидатите на левицата застават срещу най-силния съперник-страха, който от десетилетия витае в Кърджалийско.

      Бяха представени шестимата кандидати за кметове на общини: Милко Багдасаров за Кърджали; Дойчо Гелемачев за Момчилград; Иван Мамирев за Крумовград; Бисер Николов за Кирково; Ясен Устренски за Джебел и Димитрина Александрова за Ардино.

      Това са най-безстрашните хора на Кърджали и областта. Те ще се борят за нов модел и подход на управление, подчертаха водещите.

      Сред присъстващите бяха и трима кметове на населени места в община Кърджали: на селата Царевец; Енчец и Сипей.

      На импровизираната трибуна за официални лица бяха поканени кандидатите за общински съветници от седемте общини на област Кърджали. Сред тях бяха Георги Кючуков; Есен Устренска ; Веселин Башев и много други.

      Областният лидер на БСП и кандидат за кмет на Кърджали Милко Багдасаров благодари на всички поели отговорността да представят левицата на местните избори.

    Деница Златева сподели: Даваме си сметка за смелостта , която проявявате в Кърджалийска област. Призовавам хората да излязат да гласуват и да изберат бюлетина №56, каза още зам.-председателката на БСП. Тя бе категорична, че е време общините в областта да имат нови кметове и нов подход на управление.

      Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини