„Арда” тръгва за историческа разплата с „Дунав”, фенклубът зове привържениците за подкрепа

Изображение 1 от 3

    „Арда” тръгва за историческа разплата към Пловдив. Нашият тим ще търси реванш в домакински мач срещу „Дунав”-Русе за несправедливата развръзка на мача преди 31 години, когато с подкрепата на съдиите русенци спряха кърджалийци по пътя им към „А” група. Ще припомним,че „Арда” разгроми „Дунав” с 3:0 и само съдийската намеса,препъна тимът ни да отбележи желаното четвърто попадение.

    Фенклубът на „Арда” призовава всички, които помнят този мач, както и тези които са слушали за него да потеглят за Пловдив за да подкрепят нашият отбор. Историческата среща е на 6 октомври, неделя в града под тепетата. Феновете призовават приятелите на „Арда” да се съберат в неделя в 14,00 часа пред Арена „Арда”. В 14,30 ще тръгнат автобуси за поддръжниците на нашия тим.Мачът е от 17,30 часа.

    Транспортът е уреден със съдействието на Община Кърджали, президентът на клуба Петър Пешев и фенклубът.

    Феновете съобщиха за Кърджали бг вести,че имат категорична позиция за домакинството за мача за Купата на България с ЦСКА. Те настояват срещата да се играе на Арена „Арда”.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ло
      локо пд
      3 -1
      21:11, 5 окт 2019
      Арда тръгват като аслани и ще се върнат като насрани.Много бързо се помислиха за велики,но утре Дунав ще ги свалят на земятя.
      • Ко
        коко
        2 0
        20:44, 6 окт 2019
        Познавач си бате.Масово тези които разбират от футбол залагаха за Дунав.
    Последни новини