Обраха на Маказа преподавателката в Демокритовия университет Христина Маркоу

Обраха на Маказа преподавателката в Демокритовия университет Христина Маркоу

Неизвестни апаши обраха на ГКПП „Маказа” преподавателката в Демокритовия университет Христина Маркоу. Снощи прибирайки се от Пловдив за Гърция Христина Маркоу спряла да зареди колата си, слязла за да заплати и оставила дамската си чанта в автомобила. С изненада установила, че за минута от чантата й е изчезнал портфейл с лични документи, кредитни и дебитни карти. Пари в портфейла не е имало. Сред откраднатите документи е и българската лична карта на Христина Маркоу.

Преподавателката от Демокритовия университет е родом от Пловдив. Тя е съпруга на д-р Георгиос Малкоу, който е завършил в Медицинската академия в Пловдив. Христина Маркоу преподава славянски езици в елитния университет в Комотини. Жевее в Александруполис.

Възмутена съм от наглата кражба. Огорчена съм,че това ми се случва в моята Родина. Това заяви за Кърджали бг вести Христина Маркоу. Тя поясни, че тази сутрин се връща отново в България, за да подаде документи за подновяване на личната си карта. Тя ще подаде сигнал за кражбата и до компетентните български власти.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини