Телевизията на Слави Трифонов вече се предава в мрежата на ESCOM

На 78 канал в цифровата телевизия на ESCOM вече можете да гледате 7/8 ТВ на Слави Трифонов.

Официално програмата стартира на 4 ноември, дотогава ще се излъчва само информационно-развлекателен блок.

От екипа на телевизията разпространиха и програмата за първите няколко дни на излъчването. Освен развлекателно- информативния блок, с който ще започва програмата всеки ден от 19.00 ч., ще има и "Студио Хъ" – коментарно-публицистично предаване.

"Шоуто на сценаристите", което преди беше част от "Шоуто на Слави",ще е в отделно половинчасово предаване с "информационно-сатирично" съдържание. Също така ще има и "Вечерта на актьорите", което ще е забавно-хумористично предаване.

Свой един час ще има Иван Кулеков, който ще води журналистическо предаване.

Освен да води "Часът на бенда", Камен Воденичаров пък чрез пряка връзка в ефир ще дава възможност на зрителите да говорят и да задават въпроси на специалния гост в студиото. Първи гост ще е Мария Илиева. Както вече Трифонов съобщи, той ще води едночасово токшоу, което ще започва в 22.00 ч.

Предаванията ще бъдат повтаряни преди обед. Със старта си телевизията ще има 5-часова програма от 19:00 до 24:00 часа. 

Слави Трифонов купи телевизия „Стара Загора“ и лиценза ѝ за национален обхват през октомври 2019 г.  Директор на 7/8 ТВ е Евгени Димитров – Маестрото, а в ръководството на компанията са и хората от управата на едноименната продуцентска къща "Седем-осми" – Ася Тодорова и Диана Младенова.

Продуцентския екип на Слави Трифонов произвежда всички продукции на 7/8 TV.

ESCOM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини