Пампорово открива най-модерния СПА център на три нива, ще работи целогодишно

През изминалия уикенд Пампорово даде официален старт на сезона и стотици скиори и сноубордисти от всички краища на България и съседните страни успяха да покарат за първи път тази зима. В момента в курорта работят 3 писти и 5 лифта, а до 20 декември включително цените на лифт картите и ски услугите ще бъдат с намалени цени.

За този сезон от Пампорово въвеждат нови видове лифт карти като 6 и 9-дневна делнична лифт карта, която позволява да се ползва и в непоследователни дни, сезонна делнична лифт карта, валидна от понеделник до петък, както и карти на по-ниска цена през определени периоди в активния сезон през месец януари. Запазват се семейните пакети и партньорските програми, които предоставят допълнителни отстъпки според условията на програмите. Още отсега месец март е обявен за „Фамилен месец“, гарантиращ намаления не само на лифт картите, но и на всички останали ски услуги, детска градина, училище и хотели.

Новост за тази зима в курорта ще бъде най-големият СПА и уелнес център в региона, който ще отвори врати този петък, 20 декември, в хотел "Перелик". Body & Soul SPA Lounge е разположен на три нива и близо 2000м2, като предлага богат избор от най-разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури.

Центърът предлага билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауни, солна стая, ледена стая, расул и масажни стаи, арома билкова баня, турска баня (хамам), релакс зона, контрастен и хоризонтален душ и още много други услуги и ще бъде на разположение на гостите на Пампорово както през зимата, така и през летните месеци. Специално за всички скиори и сноубордисти, които са си закупили лифт карта, ще се предлага отстъпка от 15% до 30% от входната такса при посещение на центъра.

Един от основните акценти за тази зима в Пампорово ще бъде богатата културна програма, която предстои да се реализира за първи път в курорта. Всяка събота през януари и февруари в новия Pamporovo Convention Center, ще се проведат множество интересни събития, сред които водещи театрални постановки, музикални шоу спектакли и концерти.

Програмата ще започне на 11 януари с представлението „Една нощ с хитовете на Бродуей“ от Музикален театър София и ще продължи с концерти на група „Акага“, Тони Димитрова и други артисти. Сред постановките, които ще се играят на сцената на Пампорово, ще бъдат авторския шоу спектакъл „За народното творчество“ на Камен Донев и „Аз, досадникът“ по Франсис Вебер.

И през тази година от Пампорово АД са направени множество инвестиции в снежната инсталация и ски зоната, в инфраструктурата в комплекса, както и в нови интересни проекти, с основна цел да направят престоя на туристите в курорта максимално приятен и богат откъм преживявания през цялата година.

Актуални новини за всичко интересно в Пампорово, информация за отворените писти и съоръжения, както и метеорологичните условия, ще бъдат налични на онлайн платформата http://pamporovo.me и в автоматизираната система „Сноутис“ на 0700 17 702.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини