Ученически клуб "Милосърдие" раздаде пакети с храни на 127 семейства в нужда

127 семейства в нужда получиха продукти от първа необходимост, благодарение на акцията на учениците от клуб „Милосърдие“ към ПГТТ „Христо Ботев” в Смолян.

Това е поредната благотворителна акция на клуб „Милосърдие”, с подкрепата на Училищния ученически съвет, защото те помагат на хора в нужда не само по Коледа.
„Вчера и днес наши ученици се срещнаха с ученици от ОУ „Стою Шишков” – с.Търън, ОУ „Св.Св.Кирил и Методий”– с.Момчиловци, ОУ „Св.Св.Кирил и Методий”– с.Смилян, ІІ ОУ „Проф.д-р Асен Златаров”, ІV ОУ „Стою Шишков”, V ОУ „Юрий Гагарин”, VІ ОУ „Иван Вазов” и СУ ”Св.Св.Кирил и Методий” град Смолян, обобщават организаторите.

Децата от социално слаби семейства са получили чанти с хранителни продукти, а на всички седмокласници са раздадени тетрадки с дизайн, изработен от участниците в клуб „Програмиране С # ” при Професионалната гимназия. Доставени са чанти с хранителни продукти и на деца от детските градини в града, а ученици и учители към Клуба, благодарят на всички добри хора, които са се включили в благотворителната инициатива, проведена пред магазини в областния град.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини