Сутрешното разкрасяване на Марго Роби (видео)

Марго Роби има своята слава сега с "Жокер" и скоро ще излезе филм за нейната Харли Куин. Това не се случва току така, 29-годишната актриса е много забелязвана и високо оценявана от години. През 2017 е Time я включва в класацията си за най-влиятелните хора на годината. 

Колкото и диви психарки да са героините на Марго Роби, всички са единодушни, че самата тя е великолепна и красива. В специално видео през 2016 година Vogue показва сутрешния режим на 25-годишната тогава австралийка. По това време тя живее в очарователен малък дом с пет спални в каньона Beachwood. Казва, че вярва в грижата за себе си и сe придържа към балансирана диета. Стриктно изпълнява упражнения сутрин. Ако лицето ѝ е малко подпухнало, използва изстудени лъжици, за да оправи очите си. Обича да медитира.

Марго Роби не помни откога не е мила с шампоан косата си. Под душа използва лосион за дълбоко почистване, след това фосилизиран скраб за тяло със синьозелени водорасли.  После нанася патентована гликолова и перлена маска за 10 минути. Използва тоник за лице с плацента, после овлажнител, след това балсам за очи против стареене, последвано от окончателно овлажняване и защитен лосион.

И тогава можем да видим Марго Роби - дали е истинската тя, или идеята за нея, която хората имат... Тя е готова и тази сутрин - Марго Роби.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини