Голямото завръщане в следващата „Мисия невъзможна“

Колкото и да изглежда невероятно, първият филм от поредицата „Мисията невъзможна“ се появи преди цели 24 години. За това време видяхме толкова много герои в обкръжението на Итън Хънт, че трудно можем да изброим всички по имена. А спомняте ли си ролята на Хенри Черни в първия филм от 1996 г.? Добре е да си я припомните, защото той ще отбележи своето завръщане в подготвяните седми и осми филм от поредицата.

Черни беше в ролята на Китридж, шефът на екипа по „невъзможни мисии“, който се опитваше да залови героя на Том Круз. Хънт бе набеден за предател в първия филм, след смъртта на всички хора от екипа му. Той обаче успя да избяга, взривявайки бомба в заведението, в което бяха с Китридж.

Оттогава не бяхме чували нищо за този герой. Предположенията бяха, че той е загинал при зрелищното бягство на Хънт. Сега обаче Кристофър Макуори обяви, че Китридж е съвсем жив и ще се завърне в следващите два филма, които предстои да бъдат заснети през тази година.

Итън явно няма да как загърби своето бурно минало. Това е обяснението на Макуори, с което бе придружена новината за завръщането на героя на Черни. Според някои предположения той ще заеме мястото на героя на Алек Болдуин от последните два филма.

Знаем, че освен Круз, в новите двете продължения ще се завърнат още Ребека Фъргюсън и Саймън Пег, а сред новите попълнения са Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф и Никълъс Холт, който ще е в ролята на злодея. 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини