Мобилни полицейски екипи ще посетят 6 асеновградски села през март

Мобилни екипи от служители на отдел "Охранителна полиция" и секторите "Икономическа полиция" и "Криминална полиция", заедно с представители на регионалните служби "Пожарна безопасност и защита на населението", започват в началото на месец март срещи и прием на граждани в малките и отдалечени населените места в областта.

На 10 март на територията на РУ – Асеновград сформираните два мобилни екипа ще посят селата Червен, Тополово, Новаково и селата Бачково, Нареченски бани, Косово.

Представителите на мобилния екип при посещението си в съответното село провеждат среща с кмета (кметския наместник), за да обсъдят проблеми от различно естество. На случаен принцип посещават жилища, магазин или заведение, където разговарят със собственици за наболели проблеми. На възрастни хора в пенсионерските клубове провежда информационна кампания с цел предпазване от телефонни измамници, припомня им се да не оставят жилищата си отключени и без надзор. Служителите на областната дирекция на МВР се срещат и с директори на действащи училища, особено когато от тях има констатирани престъпни навици и прояви на ученици.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини