В Неделино трима гурбетчии под карантина. Издирват с полиция има ли още

 
В Община Неделино са издирени и поставени под карантина трима души,завърнали се от Испания, съобщи кметът Боян Кехайов. Гурбетчиите се обадили на личните си лекари сами. В същото време в управата получават непрекъснато сигнали от местни. Неделинци са  притеснени от движение на завърнали се от чужбина, които се разхождали по улиците или пазарували. "Всеки случай го проверяваме . Имахме сигнал за наш съгражданин, който се е завърнал от Италия. Издирихме го. Мъжът се оказа обаче, че е останал в София. Не се е върнал в Неделино", допълни Кехайов. От думите му стана ясно, че тримата поставени под карантина са били инструктирани от полицията да не излизат извън дома си. Кметове и кметски наместници следят да бъдат спазвани мерките навсякъде.
Кехайов отправи апел към неделинци, ако имат конкретни и точни  данни за лица, завърнали се от чужбина, които не спазват разпоредените мерки за доброволна карантина , веднага да се обадят на тел 112,местаната полиция,в общинска администрация, на кметове и кметски наместници . 
 
 
Анелия Веселинова
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Щу
    Щурчо
    4 -1
    12:44, 18 мар 2020
    Ей тия ни еб***т м***та ! Знчи не му изнася да живее в БГ, ок, решил да ходи по света... и това е ок. Но защо по дяволите при подобна ситуация търчи обратно тука?! От една страна ръси заразата си у нас, от друга натоварва и без това страдащата ни здравна система. Нали плаща данъци в държавата която е отишъл?! Нали сме най-зле в ЕС, защо тичка тук, а не се лекува там на място?!
    Ама такива не за съжаление щото не мислят! Гледат само мекото на хляба или с друго думи се интересуват само от собствения си г*з! Държавата трябваше по-рано да вземе мерки и всички такива още на границата да се прибират за поне 14 дена, защото и на децата е ясно, че тоя вирус не прескача границите като птичка, а се носи от точно такива гурбетчии!
    Хайде със здраве...
    • Ти
      тина ханъм
      0 -1
      13:04, 18 мар 2020
      мдаааааааааа! сещам се за един такъв....плешив, злобен, абсолютно неграмотен и тъп, ръсещ лъжи, каквито му дойдат на акъл в обидно простата му тиква. дет умря от яд и се пука от злоба, че не стана кмет. дет пуска клевети, доноси и гнусотии до ДАНС, ГДБОП, КП КОНПИ и за където се сети. не е зле да го карантинират, в някоя специална стая в психиатрия доживот!
  • 2
    Дж
    Джими
    1 -2
    13:09, 18 мар 2020
    За карантина съм ела ме хвани
    • Po
      Police
      3 0
      13:20, 18 мар 2020
      За какво да те хващат бе каун?! Ако имаш малко мозък в тая глава, сам ще се кротнеш.
  • 3
    Дж
    джими
    1 0
    15:32, 18 мар 2020
    За крадец не ставаш сине . ти си бодала . за кокошка няма прошка
Последни новини