Ново свиване на автобусите от Смолян, спират рейсовете за Пловдив

Със заповед на кмета на Община Смолян Николай Мелемов  от 27 март т.г се въвеждат промени в разписанията на линиите от републиканската пътна мрежа и междуселищните линии от общинската транспортна схема.
Промените в разписанията влизат в сила от понеделник, 30 март т.г. и ще важат до 12 април /включително/.
Линии от републиканската транспортна схема, квота на община Смолян- ще се изпълняват по следния начин:
София – Смолян, с час на тръгване от Смолян 10:00 ч. , а от София в 16:00ч.
Прекратява се линията Пловдив- Смолян , както и Кърджали –Смолян.
Останалите маршрутни разписания от републиканската транспортна схема, квота на община Смолян, преустановяват временно своето изпълнение.
Междуселищните линии от общинската транспортна схема да се изпълняват само в понеделник:
„Устово - Белев дол“; „Устово - Кутела“; „Устово – Левочево“; „Устово – Орешец“ ; „Устово – Стража“; „Устово – Катраница“; „Смолян – Турян“; „Смолян – Мугла“.
Междуселищната автобусна линия „Устово – Момчиловци“ да се изпълнява ежедневно на празнично разписание, като отпада курса в 12:00ч. от Момчиловци , съответно в 13:00 ч. от Устово.
Междуселищната автобусна линия „Бункера – Смилян“ да се изпълнява ежедневно само в 6.45 ч. от Смилян и в 8.00 ч. от Бункера.

Жителите на Смилян могат да пътуват по линията Смолян – Горна Арда в часовете 12.40 ч. и 17.40 ч. от автогара Смолян и в съответните часове от Горна Арда.
Продължава изпълнението на празничното разписание в делничните дни за всички основни градски линии на територията на гр. Смолян
Срокът и обхвата на мерките може да бъде променен в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната.

СмолянБГвести

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини