Акценти по National Geographic Channel през април

Джейн Гудол: Надеждата (1 еп. x 120 мин.)
22 април 2020 г., сряда @ 21:00 ч. (Ден на Земята)
Премиера през април

Филмът продължава историята от 2017 г. Д-р Джейн Гудол пристига на конференция през 1986 г. като учен, но след като разбира за заплахата от изчезване, пред която са изправени шимпанзетата, си тръгва оттам като активист.

Този документален филм започва с внезапната промяна в живота на Джейн и проследява отдадената ѝ работа в следващите три десетилетия. Тя осъзнава, че трябва да предприеме мерки в защита на шимпанзетата и другите обитатели дивата природа, да осигури по-добро съществуване за тези животни, държани в плен и да вдъхнови младото поколение да продължи каузата ѝ. В момент, в който проблемите с околната среда изглеждат нерешими, Джейн си поставя за цел да покаже, че решения има и те са навсякъде около нас. Камерите на National Geographic проследяват Джейн, която пътува 300 дни в годината, за да се срещне с всеки – от учениците в Занзибар до корпорациите от Силиконовата долина и Принц Хари, използвайки мъдростта, сърцето и хумора си. Нейната цел е да разпространи своята надежда и да покаже, че всеки от нас може да бъде катализатор на промяната.

С наближаването на 60-годишнината от нейното първо посещение в царството на шимпанзетата в Гомбе, Джейн прекарва малко време със семейството си в Танзания и се завръща в своя див рай, за да си припомни всички положени усилия в името на това да се осигури едно устойчиво бъдеще за Земята.

Морски вълци - сезон 9 (15 еп. x 60 мин.)
6 април 2020 г., понеделник @ 21:00 ч.
Премиера през април

Трима нови капитани пристигат в Глостър с една-единствена цел – да победят местните рибари – но това може да се окаже трудна задача, заради опита на морски вълци от района.

Петкратният шампион капитан Дейв Караро от FV-Tuna.com усеща напрежението, докато се приближава към нова титла, а в това време капитаните от Глостър и техните екипи се изправят срещу него за победа. В този забързан и напрегнат сезон борбата ще се реши с един последен риболов, в който ще видим смайващия завършек на състезанието.

 

Завръщане при Титаник (1 еп. x 60 мин.)
14 април 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера през април

Завръщане при „Титаник“ документира първите управлявани гмуркания до кораба от 15 години насам. Екип от учени използва специално оборудвана подводница, за да заснеме първите 4К кадри на „Титаник“ и да анализира степента на разрушение. Благодарение на новите технологии, екипът успява да пресъздаде най-точния модел на останките до този момент, за да хвърли нова светлина върху историята на прочутия „Титаник“. Учените успяват да открият нова неизследвана част от кораба, а по-късно и да поставят платформа на океанското дъно, за да предвидят бъдещето на кораба.

Един ден на Марс (1 еп. x 120 мин.)
11 април 2020 г., събота @ 22:00 ч.
Премиера през април

 

Това е едно епично пътешествие до истинския Марс такъв, какъвто не сте го виждали досега. Документалният филм ще покаже автентични кадри и снимки от орбитални и наземни апарати, за да пресъздаде един точен поглед към червената планета и да разкрие нейните тайни. За едно пълно завъртане на планетата Марс, от здрач до зори, ще станете свидетели на гигантски вулкани, древни езера, извънземни ледени светове и останки от катастрофи на космически апарати. Присъединете се в човешкия стремеж към планетата Марс, в търсенето на живот и усилията на хората да създадат условия за живот на повърхността на червената планета.

Без закони – сезон 2 (10 еп. x 60 мин.)
23 април 2020 г., четвъртък @ 23:00 ч.
Премиера през април

Опасният климат в Югоизточна Аляска представлява сериозно предизвикателство за жителите на градчето Порт Протекшън, които живеят на ръба на обществото. Гари се опитва да бъде добър баща, докато в същото време набавя необходимите за семейството провизии. Кърли пък преминава през труден период след трагична загуба, а Мери се изправя срещу страха си от оцеляване в екстремни условия. Сам се бори да запази начина си на живот. Скуиб се старае да облагороди имота си, а Стюърт, от друга страна, се бори със стари травми, докато се изправя срещу природните стихии.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
30 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
30 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
30 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
30 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
30 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
30 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
30 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
30 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
30 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
30 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
30 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
30 май 2020
Последни новини