Какво са намислили Хари и Меган

Дни след като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са сменили местоживеенето си и вече се намират в Лос Анджелис, научихме и подробности за дейността, която смятат да развиват в бъдеще.

Отдавна бе ясно, че съпрузите ще създадат своя благотворителна фондация, с която да финансират и популяризират каузите, в които вярват. Информацията, която имаме до този момент, все още не е официално потвърдена от херцога и херцогинята на Съсекс, които очакваме да се появяват в интернет пространството с нови профили, след като се отказаха от Sussex Royal.

Според информацията в британските медии, фондацията на Хари и Меган ще носи името Archwell. То е вдъхновено както от сина им Арчи, така и от гръцкия език, на който значи "източник на действие".

Основните планове на двойката са организирането на групи за емоционална помощ с акцент върху психичното здраве, както и създаване на империя за образователни продукции. Те винаги са казвали, че искат да правят нещо, което има смисъл, има значение за света.

Според документи, публикувани от Daily Telegraph, Хари и Меган са регистрирали фондацията си като неправителствена организация на територията на САЩ.

В дейността й се включват и благотворителни кампании, организиране на доброволчески екипи, създаване на уебсайт и споделяне на образователни материали. Разбира се, не липсва и искане за регистриране на търговска марка.

Но тези амбициозни проекти засега остават на заден план, за да вложат всичките си усилия върху борбата с ефекта от COVID-19 върху целия свят. Хари и Меган все още очакват "правилния момент", в който да дадат начало на мащабната си дейност в САЩ, а ние нямаме търпение да разберем какъв ще бъде първия им ход.

Няма съмнение, че херцогът и херцогинята ще могат да развият много по-мащабна дейност в Лос Анджелис, отколкото в Лондон. А на Острова отново им се ядосаха, защото информацията за фондацията им дойде точно в момента, в който стана ясно, че премиерът Борис Джонсън е приет в интензивното с коронавирус. И мнозина тълкуваха това като пореден отчаян опит за привличане на внимание, пише Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини