За пръв път отлагат джаз фестивала на връх Перелик

За пръв път в 15-годишната си история, фестивалът Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал, ням ада се състои, съобщиха организаторите. Музикалната фиеста на открито на почти 2-хилядния връх Перелик, беше планирана да се проведе на 25 Юли, 2020 година.

Програмата за афиша това лято, частично ще се прехвърли към следващото издание, което се планира за 31 Юли, 2021 година.

Фестивалът трябва да бъде отменен за първи път през петнайсетгодишната си история, в която той обединяваше хората и представяше незабравими музикални моменти.  "Всички ние от екипът на Фестивала, се надяваме да продължим да споделяме магическите моменти с тези от Вас, които като нас, не могат да си представят лято без Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал в Родопите. Нашите мисли са с нашият екип, с нашите музиканти, изпълнители, помощници, техници и инженери и към всички наши партньори, които правят това събитие възможно – от местни хотели и бизнеси, до всички жители на град Смолян и, разбира се, нашите лоялни фенове.", обявиха организаторите.

СмолянБГвести

Нямаме търпение да Ви видим отново на връх Перелик на 31 Юли, 2021 година, за нощ на незабравими преживявания и музикална магия!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини