Секс филмите на известните

Звездите го правят пред камера, за да си вдигат рейтинга.

Дори и преди аматьорските клипове на „известните" да бяха плод на случайност, вече всеки се бута да пусне голи снимки в нета. Кои са основните причини почти всяка неизвестна „звезда" да изтича онлайн.

1. Известност – Естествено, че това е на първо място. Галена, вероятно нямаше да си рекламира дините, ако не беше това клипче. Ние всъщност нямаме против. Ако може и Преслава да пусне едно (ама преди смаляването на гърдите).

2. Внимание – Рейтингът на Риана започнал да пада и тя веднага дава малко зрелище на масите. Най-вероятно пиарът й е заявил „Или голи снимки, или бой?" Ама нещо в комуникацията се е разминало и на…

3. Алкохол. Колин Фарел още съжалява, че е снимал секс касетата с плейбойката Никол Нарейн. „Тогава ми се стори добра идея, но вече не".

4. Ей така. Томи Лий и Памела Андерсън много се забавляват, въпреки че после изкараха сума ти пари от касетата. Не става въпрос за няколко кадри, а за свирка в движение, секс на яхта и тн. Ние си се чукаме, а някакви тъпаци ще платят луди пари, за да гледат записа. Няма лошо.

5. Екранът. Просто за някои от „известните", това е единственият шанс да участват във филм. Другият избор за Парис Хилтън е сама да финансира продукция. Не че не може, но порното е по-евтино, а и повече се гледа.
Източник: vodnazona

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини