Ето ги и BLACKPINK, с които пее Лейди Гага в новия си хит (видео)

Дали ще е хит новата песен на Лайди Гага, не е трудно да се прогнозира. Имайки предвид предаността на корейските фенове и международните орди последователи на К-поп групите,  може да се очаква, че "Sour Candy" ще е тотален хит.

Изглежда в нея момичетата от BLACKPINК - Kim Jisoo, Kim Jennie, Park Chaeyoung и Lalisa Manoban, не изневеряват на стила си в това ново парче. Лейди Гага си остава все така всеядна и с наутолим апетит към експерименти с всевъзможни стилове.

Джису, Джени, Розè и Лиса са заедно от 2016 год. в BLACKPINК, превръщайки я в достигналата най-висока позиция женска K-поп група. С песента си "Kill This Lovе" те успяват да влезат в Billboard Hot 100 достигайки 41 позиция и до 24 място в Billboard 200. Те също са първата и единствена група момичешка K-pop група, която влезе и оглави класацията Emerging Artists на Billboard. Те са и първата женска К-поп група, която има четири сингъла номер едно в световната класация за продажби на дигитални песни на Billboard. Към момента на излизането си "Ddu-Du Ddu-Du" става най-гледаното видео в корейската музика през първите 24 часа в YouTube, а през януари 2019 г. се превърна в най-гледаното музикално видео от K-pop на уебсайт. От септември 2019 г. BLACKPINК е най-абонираната музикална група в YouTube.

Но вижте ги момичетата от BLACKPINК - красиви, гласовити, танцувални, сладки и провокативни, просто отлична комбина за Лейди Гага. И както вече трябва да сте се убедили - известни и успешни. Какво тя може да допринесе в тяхната перфектна кариера, ще видим...

Излизането на официално аудио на толкова атрактивната колаборация прави задължителна появата на следващо официално видео, а вероятно и трейлър, мейкинг и лирик, денс, римейк и каквото още се сетите видео. Ще видим.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини