Един нов заразен в Хасковско, но в болница извън региона

Нов положителен случай с коронавирус  на жител с постоянна адресна регистрация в Димитровград отчита за област Хасково Националната информационна система днес. 

От областния оперативен щаб обаче уточниха, че  пробата на 39-годишната жена е  взета от лечебно заведение извън област Хасково.

Тя обаче е била при при близките си през изминалите почивни дни, заради което контактните й лица са установени и ще са под карантина.

За последното денонощие на територията на региона  от МБАЛ- Хасково са взети четири проби на пациенти за наличие на коронавирусна инфекция. Пробите все още се обработват.  

Двете контролни проби, взети от РЗИ Хасково на 1 юли, на 53-годишния мъж от община Свиленград и на 44-годишната жена от община Хасково са изследвани и са отчели отрицателен резултат.

Към момента на територията на региона има един хоспитализиран пациент с коронавирусна инфекция и един пациент на домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ми
    Милена
    3 -3
    11:10, 3 юли 2020
    Ако пробата беше взета в Хасково щеше да е отрицателна. Тука вирус не трябва да има! Един ден обаче ще има клизма за всички.
  • 2
    Ли
    Лидия
    5 -4
    12:34, 3 юли 2020
    Чехите казаха „Чао, чао!” на коронавируса, биха му шута и се събраха в Прага на „прощално парти”.  Опънаха трапеза с дължина 550 метра на Карловия мост, ядоха, пиха, пяха, танцуваха и се веселиха.
    Всеки донесе храна и напитки, донесоха китари, контрабаси и други музикални инструменти, донесоха си вдъхновение и радост. ЗАЕДНО.
    Така, както ние не можем. Нас ни направиха на маймуни. Защо? За да усвоят едни пари, естествено. И защото ние сме население, не народ.
    А това са чехите.
    • До
      до Лидия
      5 -2
      12:48, 3 юли 2020
      ти направо copy paste -толкова ли си тъпа че не успя със свои думи да го напишеш
    • Ти
      Ти го начччччч.......
      2 -2
      16:03, 3 юли 2020
      Лидия... Лидия,.. Ти го фукна в простата хибридна, опоркаджийска човка!
  • 3
    По
    Попа
    1 -2
    15:19, 3 юли 2020
    Звучиш като говедо, булка!
Последни новини