Том и Джери се завръщат

Който каже, че не е гледал поне един епизод на "Том и Джери", или е голям лъжец, или има една огромна празнина, която трябва да запълни, защото това "детско" е велико.

Малко сме превъзбудени, но това се дължи на факта, че преди време Warner Bros. най-накрая се решиха да направят филм за хитрата мишка и сладурския котарак.

Трябваше да видим филма още този декември, но заради коронавируса премиерната му дата беше преместена за март 2021 г. Да, знаем, че има ужасно много време, но хубавото е, че вече можем да видим първи постер на филма.

Видяното потвърждава информациите ни, че Том и Джери ще бъдат анимирани. Нещо, което не се отнася за останалата част от героите. Според ComicBook, в новия филм ще видим как Джери се мести да живее в хотел, за да се отърве от Том.

Това обаче не се нрави на Кайла (Клоуи Грейс Мориц) и Терънс (Майкъл Пеня), които са служители на хотела и искат да помогнат на Том веднъж завинаги да се отърве от досадния мишок.

Определено нямаме търпение, но освен многото време, има и много неизвестни. Не знаем дали Спайк - вярното куче пазач, ще бъде част от филма и дали ще бъде анимиран (също като Том и Джери). Не знаем и дали Том и Джери ще говорят, както беше във филма Tom and Jerry: The Movie (1992 г.), или не - както в кратките анимации.

Много въпроси, на които се надяваме, че в идните месеци ще получим отговор.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини