30-годишна с "Опел" блъсна дядо, яхнал скутер

30-годишна с „Опел“ блъснал нерегистриран електрически скутер, управляван от 77-годишен. Произшествието станало вчера около 7,30 часа по пътя от село Звънарка към Крумовград, когато водачката на лекия автомобил предприела изпреварване, не оставила достатъчно странично разстояние и последвал удар. Пострадалият мъж бил транспортиран от екип на Центъра за спешна помощ до кърджалийската болница и настанен за лечение в травматологията със счупване на крака. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

 311 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция вчера на територията на областта за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и наркотици. Констатираните нарушения на ЗДвП са 105, съставени са 19 акта, 75 фиша и 11 електронни фиша.

 Екип на пожарната служба в Подкова загасила около декар запалени сухи треви и храсти в землището на село Дружинци вчера около 12,30 часа. Небрежна работа с огън причинила запалването, а огнеборците успели да локализират и загасят огъня, преди да обхване големи площи. Няма щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини