Изпратиха агнешки главички по пощата на адв. Николай Хаджигенов

Адвокат Николай Хаджигенов, който е един от Отровното трио, организиращо масовите протести за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, е получил торба с две агнешки главички по пощата.

За това съобщи юристът на фейсбук профила си и публикува снимки.

"Рано сутринта получих няколко пратки от куриер, до които стигнах едва сега. В едната имаше "изненада" - 2 бр. агнешки главички.... Явно и агнешките главички са толкова кът, колкото и акъла на корумпираното управление и следовниците им. Ще се наложи да се напънете доста повече, защото ние избрахме да НЕ НИ Е СТРАХ! Сега ще зарежа всичко и ще отида пред Министерски съвет да ги върна там където им е мястото до утре. От утре, вече не. Мен НЕ ме е страх! Нас НЕ ние страх! Без грам уважение. Един обикновен адвокат", написа той.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Михайлов
    8 -5
    14:33, 1 сеп 2020
    Е,това вече е върха на герберската наглост и безочие.За пореден път доказват,че главите им са кухи,изпразнени от съдържание и вече наистина няма какво да ги спаси от справедливия народен гняв.
    • Ve
      Venom
      0 -2
      22:54, 1 сеп 2020
      Главичките имат повече мозък от лежащите пияни мързели в палатките. Тъкмо отровния адвокат ще ги сготви и нахрани софийските лумпени и наркомани.
Последни новини