В удължения уикенд байкъри са дават среща на Пампорово

Изображение 1 от 2

    От 4-ти до 7-ми септември включително, Пампорово и град Смолян ще приемат седмото поредно издание на ендуро състезанието „Елевейшън 999“.

    Някои от най-добрите родни състезатели ще премерят сили в едно от най-трудните и интересни събития в планинското колоездене за годината, като записаните към момента са над 80 човека от всички краища на България и съседна Гърция.

    „Елевейшън 999“ ще протече на две основни фази – на 4 и 5 септември състезателите тренират по трасетата, а в неделя и понеделник, на 6 и 7 септември, ще се проведат финалите валидни за 2 и 3 кръг от Българските Ендуро Серии. Победители в цялото състезание ще станат тези участници, които са дали най-добро общо време в двата състезателни дни и всичките 8 на брой специални етапи.

    Състезателните отсечки, по които ще се засича време на участниците са с обща дължина над 26 км и близо 3000м отрицателна денивелация, а трансферните отсечки, по които състезателите ще трябва да се придвижват на самоход, за да достигнат до стартовете на специалните етапите са с
    обща дължина от още близо 25 км.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини