Регионално състезание за предприемачи „NEETs StartUp“ в Смолян

Джуниър Ачийвмънт България организира състезание за стартиращ бизнес. То е за млади предприемачи на възраст между 18 и 29 години, които в момента не учат и не работят, а искат да стартират собствен бизнес. Те са поканени да участват в “NEETs StartUp”. Трябва и да изпълнят няколко стъпки - да се запишат за обучение по предприемачество в Областна администрация - Смолян или ДБТ-Смолян и да се регистрират на сайта на проект NEETs „Предприемачи“: https://neets-entrepreneurship.org/bg/register
След регистрация и завършено обучение ще получат регистрация и инструкции за участие в състезанието.
Информационната среща и еднодневното обучение за състезание „NEETs Startup” ще се проведе на 10 ноември 2020 г., в Областна администрация-Смолян и дистанционно в Zoom. Срокът за кандидатстване в състезанието е 10 януари 2021 г.
Двата най-добри стартъп бизнес проекта ще получат парична награда в размер до 10,000 лв всеки. Реално работещите бизнеси ще получат менторска, експертна и промоционална подкрепа от Джуниър Ачийвмънт България и ще бъдат представени на европейско ниво, в рамките на проекта „NEETs Предприемачи“.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини