Епични премиери в каналите на Viasat

Криминалните случаи на Мърдок
Всяка делнична вечер в 21:15 – Epic Drama

Мърдок продължава с плановете си да построи къща и да създаде щастлив живот за себе си и съпругата си Джулия Огдън, но не е наясно, че Джулия страда мълчаливо от чувство за вина за убийството на своята мъчителка – психотичната Ева Пиърс.

В поредицата Мърдок и Джулия трябва да се сблъскат с възможността да са изпратили невинен човек в затвора за убийство, когато нови съдебно-медицински изследвания опровергават първоначалните им доказателства. Крабтри продължава връзката си с танцьорката Нина Блум, но когато среща безстрашната репортерка Луис Чери, взаимното им привличане скоро става очевидно.

Междувременно по настояване на Джулия Ребека Джеймс учи за лекар в Медицинския колеж за жени, но когато една от състудентките й е открита мъртва след привидно самоубийство, тя е убедена, че нещо не е наред и започва собствено тайно разследване.

Вавилон в Берлин
Започва от четвъртък, 28 януари, в 22:00 ч. – Epic Drama

В бурните седмици преди срива на пазара в Черния петък, на инспектор Гереон Рат и Шарлот Ритър е поверено разследването на насилствената смърт на актрисата Бети Уинтър. Докато Гереон се бори да се справи с проблема си с наркотиците и да се адаптира към новия семеен живот, Шарлот се бори да бъде призната в доминираното от мъже полицейско управление.

За определени герои обаче тези трудни времена предоставят нови възможности. Докато филмите със звук завладяват големия екран и оставят мнозина без работа, непочтеният арменец се пробва като филмов продуцент.

Други се борят за политическа власт – „Черният Райхсвер“ се събира отново в следващ опит да унищожи демокрацията и погребението на убит скандално известен нацист предоставя идеалната възможност да се провокират нови сблъсъци с комунистите. Изглежда всички терзания изчезват през нощта и градът танцува до самозабрава…

Star (2014) Звезда
Премиера: вторник, 12 януари от 21:00 – TV1000 Russian Kino

Чаровната млада актриса Маша мечтае да стане истинска звезда. Рита е човек от хайлайфа, с вкус към лукса, чийто живот за миг увисва на косъм. Петнадесетгодишният ѝ осиновен син Костя е уморен от парите и преструвките. Толкова различни хора, толкова тясно преплетени съдби. Изискан хумор, нежна романтична линия и драматични сюжетни обрати ще ни доведат до трогателна развръзка, където всеки герой осъзнава какво означава истинското щастие за него.

Gatekeeper of the Galaxy (2020) Вратарь Галактики
Премиера: вторник, 19 януари от 20:00 – TV1000 Russian Kino

Годината е 2071. Галактическите войни са унищожили Луната и са променили климата на Земята. Над Москва се издига огромен извънземен кораб-стадион, където се провеждат междугалактическите състезания по спейсбол – игра, която съчетава спортни и гладиаторски битки. Цялата Галактика гледа мачовете. Спейсбол може да се играе само от професионални спортисти. Спортът е обожаван от всички с изключение на Антон, който единствено мечтае да си намери работа, за да помогне на семейството си. Но става ясно, че той има изключителни способности и е приет в националния отбор. Антон все още не знае, че последната игра ще бъде битка за Земята.

The Major (2013) Майор
Премиера: вторник, 26 януари от 23:00 – TV1000 Russian Kino

По хлъзгавия зимен път препуска кола с висока скороост. На волана е полицейски майор, който е много развълнуван, тъй като е получил обаждане, че съпругата му ражда и е откарана в болница. Без да забележи, той блъска седемгодишно момче на пешеходна пътека. Използвайки служебното си положение и връзките, които има, майорът бяга от отговорността за убийството на детето. Но поради неговите действия се случва поредица от смъртни случаи. Майорът, опитвайки се да спре всичко това, трябва да се изправи срещу системата, която го е възпитала.

Източник: cineboom

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини