Пенсионер се блъсна във влекач на бул."България", нахлу в магазин и удари клиент

Катастрофа с пострадал е станала вчера около 16 часа на бул.“България“ в Кърджали. „Фолксваген“, управляван от 77-годишен водач, се блъснал в движещ се пред него влекач, сред което леката кола напуснала пътното платно, влязла в търговски обект и ударила 42-годишен мъж. Пострадалият бил транспортиран до Спешното приемно отделение в кърджалийската болница, след това в пловдивска клиника и настанен за лечение. Тестовете с техническо средство за употреба на алкохол от водачите са с отрицателен резултат. Екип на пожарната служба в областния град обезопасил катастрофиралия автомобил. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. 

Неправоспособен водач с нерегистрирано моторно превозно средство е бил установен от полицаи от РУ-Кирково в хода на специализирана операция. Около 14,30 часа вчера в село Чорбаджийско за проверка бил спрян 24-годишен, който се придвижвал с електрически мотопед. Превозното средство било без регистрационни табели, а водачът не представил свидетелство за правоуправление и при направена справка се оказало, че не притежава такова. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

. Два са пожарите в областта през вчерашния ден. Няма пострадали и щети. Екип на момчилградската служба загасил запален комин на жилищен блок в града около 12,30 часа. Огнеборци от пожарната служба в Кърджали потушили запалени отпадъци в контейнер снощи около 20 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини