Мила Йовович измисли роклята за сватбата си

Преди дни чаровната актриса Мила Йовович обяви, че ще се омъжва за трети път, този път за режисьора Пол Андерсън, с когото се запозна на снимките на филма "Заразно зло".

Тържеството е планирано за 22 август, а майката на актрисата - Галина Логинова, разкрива пред "Московски комсомолец" подробности около събитието. "Мила вече е избрала роклята, с която ще се яви пред жениха. Тя сама измисли дизайна на дрехата, която според американските традиции не трябва да бъде виждана от младоженеца до деня на сватбата. Ще ви разкрия една тайна - тя ще бъде облечена в къса сребриста рокля и дълги ръкави с маншет", споделя Логинова.

Подготовката за тържеството изцяло легнала на плещите на майката. "Мила сега е в Лондон, Пол - в Канада и аз всеки ден приемам дизайнери, флористи, строители.

Церемонията ще е в градината и има много за оформяне." Сред гостите ще има само близки хора, около сто човека. Галина планира да подари на дъщеря си стъклен витраж икона с височина девет метра, който може да се сложи над камината.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини