Лидерът на Младежкото ДПС Сезгин Мехмед -водач на листата в Хасково

Лидерът на Младежката организация на ДПС Сезгин Мехмед излиза на първа линия в битката за парламента от МИР 29-Хасково. През ноември той пое поста от евродепутата Илхан Кючюк, на когото беше заместник до този момент. 24-годишният Мехмед е роден в София, завършил е магистърска степен по „Политически мениджмънт и публични политики” в НБУ.

В 16-члената листа на второ място е общинският съветник от Хасково и лидер на местната младежка организация на ДПС- Мюмюн Мюмюн. Трети е председателят на Общинския съвет на Минерални бани Мехмед Шакир.

Серкант Сейдамед, общинският съветник от Хасково Йозджан Мехмед, Ахмед Ахмед, Сание Кязим, Мухлис Сербест, Севджан Иляз, Гюнер Сербест, Иса Делиимамов, Емине Юнуз, Росен Атанасов, Мария Радева, Бахар Хасан и Сейхан Мюмюнали са останалите в кандидат-депутатската листа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  Бк
  БКС
  48 -4
  18:26, 1 мар 2021
  Атаманчето нещо ми се губи, да не е започнал работа в някоя строителна бригада като фаянсаджия.
  • Тия в листите са бушоните
   ........
   Ние сме в засада като Доган и СИК
  • То
   Той е шпакловчик
   5 0
   11:54, 2 мар 2021
   Атаманчето е шпакловчик и трудно се справя с български език, но сега ще прави водопроводи в Хасково.
 • 2
  Па
  патрЕот
  21 -38
  19:16, 1 мар 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 3
  Ак
  Акбунар
  35 -3
  19:43, 1 мар 2021
  Едно изказване не можахме да чуем от нашите депутати в парламента....Хасковски диалект да чуе родината ни мила
 • 4
  Са
  Само питам
  25 -1
  21:07, 1 мар 2021
  Кой е баща му?
 • 5
  Йо
  йозджан мехмед
  20 -2
  22:56, 1 мар 2021
  работи в социалните и е общински съветник. Нали по закон няма право, как става това ?
 • 6
  Ни
  Никой
  25 -8
  23:55, 1 мар 2021
  Долу ДПС, само тия..... ни липсват да ни управляват. Сакън.
  • Мл
   Младок
   10 -1
   08:39, 2 мар 2021
   В момента не са ли в коалиция ДПС и ГЕРБ?
   За справка - Общинския ни съвет
  • Не
   Не си прав
   2 0
   11:57, 2 мар 2021
   Те до днес никога не са излизали от управлението, но жалкото е , че ГЕРБ са на същото интелектуално и корупционно ниво, като ДПС.Бог да пази България !
 • 7
  Ул
  Улица ЛОМ
  17 -1
  04:03, 2 мар 2021
  Търся си работа в чужбина защото ме изхвърлиха от партията и за таксиджия не ставам...
  • На
   Найден
   4 -1
   09:34, 2 мар 2021
   От Лом 6 ли си?
 • 8
  Ил
  Иляс
  26 0
  06:42, 2 мар 2021
  Доган издига млади и неопитни - за да не знаят кое, как и колко струва... да са послушни, да не са "оакани"... Старите кадри са шейтани. Това е. За парлама.
 • 9
  Ок
  Октай
  11 -2
  08:26, 2 мар 2021
  Чета и виждаш двама души с български имена! Кой е този Росен Атанасов и Мария Радева? Я, веднага да си сменят имената, иначе няма ДПС-ТО. Сетих се за Росенчо, един дебел бръснар който подстригва всички наши Абита без пари, но чух че бил и наполовина арменец.
 • 10
  Ба
  БАТ ДЖАНИ
  13 -1
  08:56, 2 мар 2021
  Читак до читака, мила моя майнольо .
 • 11
  Са
  Само питам
  7 -1
  09:14, 2 мар 2021
  Сунай,някой знае ли къде изчезна?
 • 12
  За
  Запознат
  9 -1
  10:14, 2 мар 2021
  „ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“, новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.
  ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза над 4% като резултат от изборите.
  „В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално.
  В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора.

Още новини

Хороскоп за 22.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
22 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
22 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
22 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
22 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
22 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
22 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
22 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
22 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
22 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
22 апр 2021
Последни новини