На 4 април изборът е само между ГЕРБ и БСП, между още от същото или просперираща България!

Изображение 1 от 2

    БСП за България представи листата с кандидат-депутати с поредица от срещи в община Чепеларе. Александър Симов, Емил Хумчев, Здравка Кавалова, Христо Беров, Иван Френкев и Стефан Бадев посетиха Чепеларе и селата Орехово, Малево, Хвойна и Павелско. За водача на листата - Александър Симов срещите бяха особено емоционални. "Орехово е селото на моето детство и знам как районът беше пълен с живот, хора и надежди".
    “За съжаление проблемите на хората в Родопите са едни и същи, Чепеларе не прави изключение – липса на адекватни медицински грижи, обезлюдяване и чувството, че Родопите са оставени на произвола и политиците се сещат за хората тук само и единствено по време на избори. В село Павелско жителите бяха особено гневни от ЮЦДП – „Във вода газим, жадни ходим!“, ядосваха се хората. „Заради начина на работа на ЮЦДП не можем да ползваме ресурса, който е под носа ни, а дървата за огрев, които ползваме, идват чак от Ихтиман, за по 100лв/куб.м.Това не е нормално!“, допълниха те. В селото има и сериозен проблем със
    здравеопазването, има само един общопрактикуващ лекар, но е вече на възраст и хората са изключително притеснени.
    „Хората в Родопите не са втора категория, не е нормално да не може да се осигури правото на достъпна медицинска помощ, което освен всичко друго е гарантирано и от Конституцията на Република България. Ето защо сме заложили редица мерки в сектор Здравеопазване – защитени болници, навременно медицинско обслужване и най-важното, болниците повече няма да бъдат търговски дружества.“, бе категоричен Александър Симов.
    На срещите в Чепеларе основно притеснение бяха мерките за справяне с пандемията и липсата на адекватна държавна подкрепа за бизнесите. Част от ресторантите и хотелите може и да не успят да отворят следващият път, всяко подготвяне и зареждане със стока отнема време и финанси, а колко дълго ще работят и дали ще намерят персонал са въпроси без отговор. „Без адекватна и
    навременна финансова помощ за пострадалите бизнеси всички ние сме обречени и ще последва вълна от фалити. Чепеларе е туристическа дестинация и поминъка на десетки и стотици хора зависи туристите.“, изразиха притесненията си гражданите.
    Номер 2 в листата на "БСП за България" за 22 МИР Емил Хумчев посочи, че само преди дни е провел среща с представители на ресторантьорския и хотелиерския бизнес, на която са обсъдили и приели редица мерки за подпомагане на сектора по време на пандемията. „Разбира се, това може да стане само ако БСП успее да създаде правителство. За това е изключително важно да се излезе масово да се гласува. На 4 април битката е между ГЕРБ и БСП, целта на всички други партии е да отклонят колкото се може повече подкрепа от БСП и да се разпилее протестният вот. Ето защо е изключително важно всеки сам за себе си да прецени какво иска – още от същото или просперираща България“, допълни Иван Френкев.
    На предизборните срещи присъстваха още председателят на общинскит съвет на БСП-Чепеларе Екатерина Петрова и председателят на Областният съвет на БСП Пантелей Мемцов.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ко
      Коцето
      0 0
      21:08, 23 мар 2021
      Алеко Константинов беше писал за кандидатите в разказа си за едни избори,
      Абе и едните и другите са маскари. Все едно днес го е писал, а не преди 100 години.
    Последни новини