Съсобственици в хотел "Смолян" монтираха пощенски кутии, за да си получават писмата

Семейство Оковски, които все още притежават офиси в хотел "Смолян", срещат нова трудност. Не могат до си получават писмата от пощите. В официално писмо от Пощенска станция-Смолян им съобщават, че на адреса: Смолян, бул. "България"№3, входът на сградата е заключен. "Никъде няма указателна табела с номера на офиса и с името на адвокатската Ви кантора. Няма монтирана пощенска кутия от Ваша страна. Писмото няма как да бъде оставено, няма как и да Ви бъде оставено служебно известие, затова пощенският раздавач е решил, че е по-добре пратката да бъде върната обратно на подател, с причина "преместен". Адресът се
посещава, когато има писма. Съгласно "Общи условия" на договора с потребителите на универсалната пощенска услуга, извършвани от "Български пощи" ЕАД, ВИЕ трябва да осигурите редовното доставяне на кореспонденцията Ви", това пише в отговора си Анастасия Диева, Оофис-мениджър ПС Смолян-Ц.
В отговор на това семейство Оковски монтираха пощенски кутии пред входа на самия хотел. "Ето тези пощенски кутии са отвън със свирепия надпис „НЕ КРАДИ“, като се надяваме, че те ще останат там. А ако не, ще сезираме пак полиция и прокуратура", казват Оковски.

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини