Фаталното 13 може да доведе до промяна на името на новия iPhone

Следващото iPhone семейство условно се нарича iPhone 13 в името на последователността, но нови слухове твърдят, че може би никога няма да получим iPhone 13. Според Bloomberg, от различните възможни имена iPhone 12S е най-вероятното. Това е така, защото за новите модели са планирани малки подобрения. По същия начин през 2015 г. iPhone 6S наследи предходния iPhone 6, а през 2018 г. iPhone XS наследи предходния iPhone Х.

Възможно е обаче iPhone 13 да не се появи не само тази година ами никога. Причина за това е числото 13 в името, което традиционно се счита за носещо нещастие. Особено в тези смутни времена вероятно немалко хора биха били притеснени от закупуването на  продукт с цифрата 13 в него.

В същото време обаче, Apple не страни от числото, пускайки чипсета А13 Bionic и iOS 13. Да не говорим , че iPhone е перлата в короната на Apple и генерира почти 50 процента от всички приходи на компанията. Ако тази година се спре на името iPhone 12S и пропусне изцяло iPhone 13, Apple може да постави основите на драстична промяна в дизайна когато iPhone 14 дойде, както го направи с iPhone X. Може би си спомняте, че през 2017 г. Apple пропусна името iPhone 9 и замени предходния iPhone 7 с iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X. В крайна сметка, iPhone 14 или както Apple реши да го кръсти може да се превърне в дългоочаквания дебют на компанията в света на гъвкавите смартфони.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини