Д-р Красимир Събев е най-исканият за депутат от народа, партийният вот обаче едва ли ще позволи

Д-р Красимир Събев се оказа, че не само е обичан като лекар в Смолян, но и най-желан от хората за влизане в парламента. Това сочат цифрите от преференциите на последните избори. Д-р Събев е спечелил най-много от народната любов в преференции от всички кандидат-депутати в региона. Квадратчето с неговата преференция са отбелязали 2696 човека. За сравнение водачът на листата от същата коалиция и лекар д-р Даниела Дариткова е получила 1715 гласа. Областният управител Недялко Славов е с 1967 гласа. Това на практика показва, че ако системата за гласуване в страната ни беше мажоритарна д-р Красимир Събев по волята на личния вот щеше да представлява Смолянско в парламента. Партийната система обача сега не му дава шанс, тъй като е на трето място в листата.

д-р Красимир Събев благодари в профила си на всички, които са го подкрепили:"Приятели, благодаря ви за истинската и сърцата подкрепа!Измина една особена предизборна кампания, в която тичах между пациентите в болницата и избирателите от региона.В тези тежки времена трябва да сме обединени, да загърбим егоизма, омразата и противоборството, за да излезем силни от кризата, която ни нанесе пандемията. Благодаря на всички! Бъдете здрави и се пазете!", написа още д-р Събев.

Анелия Веселинова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Славов, след като последните години стана пудел на двете интелектуални и морални нули- мария семерджиева и николаи мелемовя вече те чака смо път надолу.
Последни новини