Д-р Красимир Събев е най-исканият за депутат от народа, партийният вот обаче едва ли ще позволи

Д-р Красимир Събев се оказа, че не само е обичан като лекар в Смолян, но и най-желан от хората за влизане в парламента. Това сочат цифрите от преференциите на последните избори. Д-р Събев е спечелил най-много от народната любов в преференции от всички кандидат-депутати в региона. Квадратчето с неговата преференция са отбелязали 2696 човека. За сравнение водачът на листата от същата коалиция и лекар д-р Даниела Дариткова е получила 1715 гласа. Областният управител Недялко Славов е с 1967 гласа. Това на практика показва, че ако системата за гласуване в страната ни беше мажоритарна д-р Красимир Събев по волята на личния вот щеше да представлява Смолянско в парламента. Партийната система обача сега не му дава шанс, тъй като е на трето място в листата.

д-р Красимир Събев благодари в профила си на всички, които са го подкрепили:"Приятели, благодаря ви за истинската и сърцата подкрепа!Измина една особена предизборна кампания, в която тичах между пациентите в болницата и избирателите от региона.В тези тежки времена трябва да сме обединени, да загърбим егоизма, омразата и противоборството, за да излезем силни от кризата, която ни нанесе пандемията. Благодаря на всички! Бъдете здрави и се пазете!", написа още д-р Събев.

Анелия Веселинова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Славов, след като последните години стана пудел на двете интелектуални и морални нули- мария семерджиева и николаи мелемовя вече те чака смо път надолу.

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини