Чантата, с която отлитат 39 хиляди долара

Не е изненада, че модата обича да ни изненадва и провокира. Колко пъти сме гледали творенията на известни дизайнери по подиума и сме се чудели кой би носил точно това.

И докато някои модели са просто демонстрация на творчество и така и не достигат до пазара, други могат да се закупят срещу известна сума пари. А притежанието им гарантира, че няма да останем незабелязани.

Louis Vuitton е марка, основана през далечната в 1854 г. в Париж и винаги е била символ на стил и финансови възможности. Но и както всичко друго, тя се трансформира осезаемо в последните десетилетия. А важна част от промяната е дизайнерът Върджил Абло.

В последната му мъжка колекция есен/зима 2021 се откроява една чанта, каквато не сме виждали досега. Louis Vuitton са известни със своите дамски и мъжки чанти, както и куфари за пътуване. А този модел е създаден точно за пътешествия в облаците.

Чантата с форма на самолет е най-нестандартното и скъпо попълнение към колекцията Keepal. Решена в класическата за марката цветова комбинация и декорирана с монохромното й лого, тя впечатлява с всеки малък детайл.

Формата на аксесоара е по-скоро като на боен самолет, за да може да е малко по-обемна и все пак да побира и някакъв багаж. Но безспорно нейното основно предназначение е да впечатлява. И се справя доста добре, предава DL Mag.

Не по-малко впечатляваща е и цената на това поредно нестандартно творение на Абло. Чантата струва цели 39 хиляди долара - сума, за която спокойно можем да си купим кола и да пътуваме с нея на воля. Но ако можем да я дадем за Louis Vuitton, най-вероятно пътуваме с частен самолет...

Моделът все още не е наличен за продажба на сайта на марката, а ние нямаме търпение да видим коя ще е първата известна личност, която ще се похвали с този моден шедьовър.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини