Българка в ТОП10 на най-красивите лица без грим в света

Виктория Лазарова е едно изключително чаровно момиче на 21 години, което се нареди в топ 10 на най-красивите лица без грим в света. Тя бе една от над 60-те участнички от цял свят в конкурс, проведен в Тайланд.

В интервю за сутрешния блок на NOVA, Виктория разказа за това емоционално преживяване в своя живот.

Конкурсът в Тайланд е бил проведен при много строги мерки и задължителна 14-дневна карантина за всички модели.

21-годишната красавица от Пловдив е модел в една от най-известните български агенции и е студентка по "Бизнес икономика" в София. Преди два месеца взима квота, за да представи България на модния конкурс Мис "Гранд интернешънъл".

"Конкурсът е третият най-известен в света. Проведе се в Банкок, Тайланд. Бях избрана чрез онлайн кастинг. Това всъщност е първият конкурс, който се осъществява по време на пандемия", казва Лазарова.

Част от конкурса били няколко онлайн предизвикателства, в които участничките трябвало да се включат по време на 14-дневната карантина, прекарана в хотелските им стаи. В едно от тях - предизвикателството за премахване на грим, Виктория се справя по най-добрия възможен начин. При него било необходимо за около само 2 минути момичетата да премахнат грима си и да заснемат клип как се случва това. Победителката била определена от гласовете на зрители от цял свят. Виктория се класира на 9-то място и така става едно от 10-те най-красиви лица без грим в света.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Бу
  Бу_ба
  2 0
  10:19, 8 апр 2021
  Искам да я видя без грим, защото на тази снимка е като колосана хахахахах

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини