Продължава шофьорската мъка по обхода в Устово, пуснаха пак един рейс

От днес събота, 24 -ти април, от 10 часа се възстановява движението за автобус №2, както и за всички специализирани автомобили по направление от кв.Влахово по ул.“Васил Райдовски“, Смолян,съобщиха от община Смолян. Спирането на линията бе наложено заради строителните дейности на улицата по водния цикъл. Заради изкопните дейности лекотоварния трафик от пътя Мадан-Смолян минава през 
 входа на „Топливо“/ по ул. „Димитър Македонски“ /покрай бившия завод „Комуна“.Товарният и тежкотоварният транспорт е пренасочен по обходен маршрут през с. Средногорци –гр.Рудозем.гр.Смолян.

Обходът, който поема целия трафик обтяга нервите на шофьорите от дни. В "белите държави" преди да спреш главен път , най-напред привеждаш в нормални условия новото трасе, гневят се пътиващите. Сега движението се извършва по тесен мост, следва черен разбит път осеян с дупки и ями. Строителите са се опитали " да отбият номера за работа" като хвърлят чакъл по ямите. Той обаче бързо се изнася от гумите на колите и дъжда,категорични са шофьорите. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини