Жеко Ангелов е новият почетен гражданин на Харманли

    Жеко Жеков е новият почетен гражданин на Харманли. Званието му беше връчено за принос в сферата на автентичната народна музика след тържествената сесия на Общински съвет по повод празника на града, която се проведе Културния център. По време на церемонията бяха връчени и благодарствени грамоти и плакети на медиците на първа линия в борбата с пандемията от община Харманли.

    Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова бе гост на Празничният ден, който започна с тържествена Света литургия и молебен за благопреуспяването на Харманли, отслужена в църквата „Св. Атанасий“ от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан.

    Областният управител поздрави и жителите на общината, като, освен здраве, пожела и повече вяра. „Изминалата година бе трудна, загубихме много скъпи за нас хора – близки, колеги и приятели. Но днес отново сме заедно и вървим напред в името на нашия град, в името на Харманли!“

    Празничната сесия завърши с изпълнение на „Харманлийските славеи“, чийто ръководител е новият почетен гражданин на Харманли Жеко Ангелов.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Км
      Кметски наместник
      6 -3
      17:07, 5 май 2021
      Защо харманлийската кметка е без маска или тя ползва противогаз?
      • Гр
        гражданин
        4 -2
        19:21, 5 май 2021
        **************** е специална.
    • 2
      Пр
      приятели от Хасково
      8 -1
      19:52, 5 май 2021
      Жеко Ангелов-един достоен за уважение човек.Браво,нека да продължава все така да разнася българската народна песен по света.Пожелаваме му да бъде жив и здрав,много нови творчески успехи и вдъхновение.
    • 3
      Км
      Кмет
      4 -1
      21:06, 5 май 2021
      Кое е специалното на тази кметица, че не спазва противоепидемичните мерки ли, или че е от Харманли?
    Последни новини