Драконите и Таргариен се завръщат

Изображение 1 от 3

  Вярно е, че получаваме на част по лъжичка от новините, свързани с House of the Dragon, но това не бива да ни учудва. В крайна сметка по същия начин научавахме по малко за всеки следващ епизод от Game of Thrones.

  След като миналата седмица видяхме кадри от репетициите на маса, тези дни НВО ни разкри и първите официални снимки от новия сериал, базиран на "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин. Ето ги и тях.

  Виждаме Ема Д'Арси като принцеса Ренира Таргариен и Мат Смит като принц Демон Таргариен - не се сещаме за друга роля, която така да е "лепвала" на Смит.

  Следва Оливия Кук като Алисент Хайтауър - дъщеря на ръката на краля и най-красивата девойка във Вестерос, и Рис Ифанс като ръката на краля Ото Хайтауър.

  Стив Тусейнт е лорд Корлис Веларион, патриархът в дом Веларион и част от така наречените Водни змии - един от най-известните мореплаватели във Вестерос.

  В очакване сме да видим още от обявения актьорски състав - Пади Консидайн, Соноя Мицуно, Ийв Бест превъплътени в героите си. Междувременно фенове на вселената на Мартин успяха да заснемат част от снимачния процес в Мон Сен Мишел и Корнуол.

  Източник: lifestyle.bg

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини