Том Круз ядосан: Спряха снимките на „Мисията невъзможна 7“

Работата по седмата част на филма „Мисия: Невъзможна“ с участието на Том Круз е спряна. Причината – няколко членове на екипа са с положителни тестове за коронавирус. Целият екип на филма влезе в карантина за две седмици след заснемане на епизод в британски нощен клуб. Според The Sun, инфекцията може би е засечена при поне 14 от 60 служители на филмовия екип.

Тестът разкри коронавируса при десет режисьори и четири танцьори, които бяха на два метра от Том Круз. Самият актьор влезе в двуседмична карантина от 1 юни. Съобщава се, че като предпазна мярка заснемането на продукцията е спряно за шест месеца. Предвидено е премиерата на филма да се състои през 2022 г.

Според вътрешен човек подобен инцидент е разгневил звездата от екшъна: „Том е бесен от случващото се, особено като се има предвид миналогодишното му предупреждение към създателите на филма“.

Още през декември миналата година, след нарушаване на правилата за социално дистанциране, Круз се изказа остро срещу екипа. След този неприятен инцидент принуди няколко члена на екипа да подадат оставка.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Да
    1 -5
    12:20, 13 юни 2021
    Си отреже топките много ако го е яд. Така ще замен... Виж коментара
Последни новини