83 изявени ученици от ОДК участват в Творческа ваканция в с.Кранево

За девета година Общински детски комплекс гр. Кърджали участва в проекта на  Националния дворец на децата и МОН „Творческа ваканция – Хайде да творим заедно!” с деца и ученици, които са отличени в областни, национални и международни конкурси, фестивали и състезания или активно са участвали в клубовете, школите и публичните прояви на ОДК. Тази програмата включва наградени ученици и форми от детските комплекси в цялата страната и се реализира през лятото в бази на МОН на море и планина.

     Кърджалийските 83 изявени ученици от различни клубове и школи на ОДК и 7 техни ръководители бяха одобрени от Националния дворец на децата и участват в проекта от 15 до 22 юли, като  почиват безплатно в базата на МОН в с.Кранево.

      По време на лагера децата обменят опит и се запознаят с постиженията на своите връстници и заедно с ръководителите от ОДК имат наситени и интересни творчески занимания – пленери, конкурси за пясъчни фигури, плажни игри и състезания, концерти,  вечер на таланта, екскурзии.

     Участието на ОДК гр.Кърджали в творческата ваканция е награда за талантливите и изявени деца и  техните всеотдайни ръководители.

Това съобщиха от ръководството на ОДК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини