Акценти по National Geographic през август

Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 29 август 2021 г. от 21:00 ч. 
Излъчване: Всяка неделя от 21:00 ч. 

Този сезон Гордън е на кулинарна мисия, в която се гмурка, лови риба и търси нови вкусове и съставки по цял свят. От хващането на гърмящи змии с голи ръце в Тексас, до борбата с вълните в търсене на баракули в Португалия, приключението на Рамзи го отвежда до различни кътчета, където се изправя пред предизвикателства, в търсене на кулинарното съвършенство. Той лови омари в Мейн, спуска се по стръмни скали в Пуерто Рико, пече хляб сред вулканичните пясъци на Исландия, бори се с морски змиорки в Хърватия и се изправя пред още много вълнуващи премеждия. 

Изкусният готвач с множество звезди „Мишлен“ запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната, като поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти.

Надигаща се буря (5 еп. по 60 мин)
Премиера: 18 август 2021 г. от 22:00 ч. 
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч. 

„Надигаща се буря“ е забележителна поредица, в която са събрани най-епичните бури от света за една цяла година в един телевизионен сезон. От торнадо през март в САЩ, до кални свлачища през декември в Централна Америка, ще се присъединим към преследвача на бури Рийд Тимър и неговия екип, които се устремяват право към местата, където се разразява яростта на Майката природа, разкривайки най-опасните метеорологични събития в света в момента, в който се случват.


Нарковойни: Мафията (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 10 август 2021 г. от 23:00 ч. 
Излъчване: Всеки вторник от 23:00 ч. 

Почти 1 милион американци са починали от свръхдоза, а броят на наркозависимите продължава главоломно да расте. Новият сезон на „Нарковойни: Мафията” изследва ролята на мафията в създаването на проблема с наркотиците в САЩ – от прокарването на нови пътища за трафик до убиването на опоненти. Скрита зад кода на „омерта“, мафията отрича да е замесена, но „Нарковойни“ разкрива, че тя винаги е била сред основните двигатели.

Фабрика за храна, сезон 6 (12 еп. по 30 мин)
Премиера: 20 август 2021 г. от 19:00 и 19:30 ч.
Излъчване: Всеки делничен ден от 19:00 и 19:30 ч.

Зад всяка опаковка чипс, кен бира, блокче шоколад и пакет хляб стои индустриална поточна линия, отвеждаща всеки продукт до масовия потребител. Поредицата надниква зад кулисите на необикновения, интригуващ процес на производството на любимите ни храни.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини