ИТН вини Христо Иванов за неуспешния си мандат

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов отново нападна съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов като заяви, че негова е отговорността за невъзможността да бъде съставено правителство с първия мандат.

"Христо Иванов е човекът, който докара нещата до там, че в момента да има трети мандат и той да се дава на БСП. Идете и го попитайте кой е отговорен за тази ситуация", коментира лаконично Йорданов.

По-рано пред БНТ Станислав Балабанов лансира същата теза, но без да назовава имена.

"Ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, отговорността за това ще бъде по-скоро на тези, които докараха ситуация до трети мандат. Защото в крайна сметка с тези политически субекти ние гледахме в една посока. С една прочетена декларация се стигна до трети мандат. Ще видим все пак какво ще свършат БСП, но логиката сочи, че отиваме на избори", допълни още Балабанов.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    !?
    !?
    9 0
    11:14, 27 авг 2021
    На калпави космонавти скафандъра им крив. 😁
  • 2
    Ив
    Иван Христов
    9 0
    11:16, 27 авг 2021
    Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо...
  • 3
    Из
    избирател
    4 0
    12:42, 27 авг 2021
    Убеден съм, че ИТН не желаят да поемат отговорност, а само да "тупат топката". Как така Христо Иванов ще гласува безусловно за тях? Те много добре знаят че безусловно гласуване не може да има и затова се държат така. Пожелавам им на следващите избори да имат 121 депутати и да не им е необходимо подкрепата на друг. "Да ама не" както казваше един велик журналист!
  • 4
    Ви
    Виновен е
    1 -3
    14:20, 27 авг 2021
    Така е наредил гуруто Иво Прокопиев. В момента Христо се праща в трета глуха и на негово място се гласят "сулю и пулю" двамата така наречени икономисти в служебния кабинет.
  • 5
    Кл
    клю клю нюз
    0 0
    12:31, 28 авг 2021
    Питане до другаря Митков и сие - къде е публикуван телефонния указател на ОбА Първомай - служебни мобилни и стационарни телефони?
Последни новини