Доказано! Жените кръшкат повече

Жените са по-склонни да изневеряват, отколкотомъжете, пише в. "Дейли телеграф", като се позовава на резултатите от допитване на националната оперна компания "Опера норт".

40% от жените и само 30% от мъжете, участвали в допитването, са признали, че са изневерили на половинката си, съобщи БТА.

В анкетата са участвали 3000 души. Тя показала, че 40% от изневерите са станали след разменена целувка в клуб или нощен бар, докато почти един на всеки четирима са изневерили на половинката си с колега/колежка от службата.

55% от представителките на нежния пол признават, че обичат да получават внимание от мъжете, а повече от 30% казват, че мъжете често ги разбират погрешно. Други 30% пък твърдят, че изневярата е станала случайно, докато флиртували с колега.

Според говорител на "Опера норт" голям брой жени изглежда смятат флирта за невинно прегрешение и са склонни да си го прощават. Те дори твърдят, че не са имали намерение да изневерят на партньора си, но всичко станало "случайно".

Допитването показало, че близо 60% от неверните жени са се целували с чуждмъж, а повече от 40% от дамите са правили секс с мъж, който не е техният партньор.

Една пета от жените признават, че изневярата ги възбужда и макар да знаят, че е нередна, копнеят да изневерят повторно. 25% от жените казват, че непознатите мъже ги привличат и са готови да да отидат с тях на нощно заведение.

Също толкова жени признават, че не могат да устоят на изкушението на мъж в униформа, като само 20% от жените са склонни да изневерят на партньора си с представител на властта.

Резултатите от анкетата сочат още, че дамите най-често кръшкат, когато са отегчени от настоящата си любовна връзка.

20% твърдят, че могат да изневерят само ако са много пияни. Над 10% от дамите обаче отсичат, че никога няма да бъдат напълно моногамни, защото животът е кратък.

Само 30% от жените, които дълго време са имали любовник, са били разкрити от партньорите си, пише в. "Дейли телеграф".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини