Остава топло за сезона, но ще има променлива облачност

Днес сутринта на места в низините и равнините от Южна България ще е с ниска облачност или мъгла. Над западната половина на страната ще има променлива, често значителна облачност, но само на изолирани места ще превали слабо. Над източната половина ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност, а привечер над крайните източни райони ще се образува и ниска. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, след обяд ще се ориентира от север-североизток. Температурите ще се понижат и максималните ще са предимно между 16° и 21°.

Над планините в западната половина от страната облачността ще е по-често значителна, но само на изолирани места ще превали слабо. На изток ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад, след обяд по най-високите части и силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 10°.

Утрото в Смолян на 6 ноември започва със слънце и температури от 6-7 градуса. През деня ще се заоблачи и ще има променлива облачност. Максималната температура ще достигне 20 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини