Още няма ток в 6 села, през "Рожен" временно е ограничено движението на товарни автомобили

Изображение 1 от 2

    Шест села в Смолянска област остават с прекъснато електрозахранване, според информация на Областната управа. Това са Треве, Планинско и Рибен дол в община Баните, маданското Купен и смолянското Кукувица. Отменено е частичното бедствено положение за Смолянска област. То остава в сила само за община Девин, където село Триград бедства седми ден.
    Ограничава се движението на МПС с маса над 12 т. с ремаркета и полуремаркета през прохода Рожен, поради снеговалеж и почистване.
    Въведените в предните дни ограничения за движение на товарни автомобили по републиканските пътища в областта отпадат. Остават в сила обаче някои ограничения:Всички МПС да се движат с вериги и товарните автомобили да с маса до 12 тона и без ремаркета и полуремаркета по републиканските пътища: ІІІ-861 м. Здравец – м. Рожен /п.к. ІІ-86/, ІІІ-8631 /Момчиловци – Славейно/ - м.Момина вода и по ІІІ-8612 /м. Момина вода – м.Рожен/ - НАО. Ограничава се движението на МПС с маса над 3.5 т. за следните републикански пътища: път III-197 Доспат – Борино – Грохотно – Девин и път III-866 Девин – Кричим.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини