Опашки за гориво пред смолянските бензиностанции

Изображение 1 от 2
    Големи опашки за гориво се вият пред смолянските бензиностанции въпреки късния час. Уплашени от слухове, че бензина ще скочи с до 20 %, или че ще стане дефицитна стока, накара смолянските шофьори да се редят на опашки, за да пълнят до горе резервоарите на колите си. Най-дълга е колоната пред малките бензиностанции където цената бензин А95 e от 2.58 до 2.69 лева. Голяма опашка през нощта се изви и на бензиностанция на голяма верига в кв.Райково На повечето места най-масовия бензин стигна 3.00 лева. Шофьори споделиха, че в рамките на един час на някои места цените скочили от пет до 10 ст. Дали слуховете и лошите прогнози ще се сбъднат, ще видим през утрешния ден.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Кр
      Крум
      4 -4
      21:52, 2 мар 2022
      идете на Лукойл в Хво да видите в Хво няма ли. Ще плащаме скъпо за д амогат американците да си запазят шистовия газ от Украйна чрез фашистите! Управляват ни идиоти! Прост киро е по-прост от тиквон!
    • 2
      Ис
      Истината
      1 -3
      22:17, 2 мар 2022
      Да, ще плащаме прескъпо заради ония отвъд океана.
      Не казвам, че Путин е напълно прав. Монетата има две страни!
      Но Русия заема 1/6 от територията на планетата, има си ресурси, има си газ, през носа ще й излиза на Европа всичко, което прави като санкции срещу Русия!
      И... убедиха ли се най-после ''мислещите'' с телевизора, че Ковид е лабораторен, дълго подготвян експеримент, довел до кризи и война???
    Последни новини