Волейболна АРДА завърши редовния сезон на 4 място

Изображение 1 от 2

    .Започват плейофите, първата среща е срещу Миньор Перник

    Завърши редовния сезон във Висшата лига. Мъжкият отбор на АРДА Кърджали, който се състезаваше във Висшата лига, след последния драматично загубен мач с 3:1, изиграл се във Варна срещу тима на Черноморец Бяла, остана на 4-то място в класирането. Започват плейофите за класиране на отборите в Суперлигата. АРДА, водена от старши треньора Иван Халачев, извоюва право да се бори на плейофи и в петък ще се изправи срещу Миньор Перник.

    По право домакинството се дава първо на перничани, но след допълнително уточняване и консултации между ръководителите на двата отбора бе решено, че АРДА ще бъде домакин на първия мач, който ще се играе в зала „Арпезос“ в петък (11 март).

    Вторият мач срещу тима на Перник ще се случи в понеделник (14 март) в като нашият тим ще бъде гост.

    Волейболистите и ръководството на ВК АРДА канят любителите на този спорт да подкрепят любимия си отбор в петък в зала „Арпезос“ в първия плейофен мач за класиране в Суперлигата. Мачът отново ще бъде предаван във Фейсбук страницата на Muisin Gabacli, но спортистите очакват и повече зрители в залата за подкрепа във важните мачове за класиране в Суперлигата. Знае се, че в мъжкия ни отбор се състезават състезатели от юношеския отбор.

    Продължават мачовете и във всички юношески формации на клуба, информация за тях ще има допълнително.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      За
      Запалянко
      1 0
      06:37, 10 мар 2022
      С иван халачев, да на иван халачев! Без м. Б. Не на м. Багдасаров!
    Последни новини